Članarina

ČLANARINA 2017:

Vabimo te, da se nam pridružiš in se včlaniš v Kolesarski klub Zagorska dolina. S plačilom članarine kot član izkazuješ svojo pripadnost društvu, mu pomagaš pri njegovem delovanju, v zameno pa pridobiš tudi nekatere ugodnosti, kot so:

–        Pridobitev licence ali članske izkaznice Kolesarske zveze Slovenije (zavarovanje odgovornosti, popusti pri nakupu opreme in servisiranju).

–        Nakupa klubskega dresa.

–        Vključitev v FB skupino Luftrajderji – Članska stran KK Zagorska dolina.

–        Sodelovanje na organiziranih skupinskih vadbah, treningih, izletih in družabnih srečanjih.

–        Popusti pri partnerjih (objava na spletni strani).

Članarino lahko poravnaš na pošti, banki ali preko spletne banke, kjer v plačilni nalog navedeš naslednje podatke:

–        IBAN prejemnika: SI56 0233 8009 0029 770

–        Ime in naslov prejemnika: Kolesarski klub Zagorska dolina, Cesta 9. avgusta 9, 1410 Zagorje

–        Referenca prejemnika: SI00 2017

–        Banka prejemnika: LJBASI2X – NLB d.d.

–        Namen plačila: Plačilo članarine 2017

–        Koda namena: OTHR

–        Znesek:

  • 20 EUR odrasli,
  • 10 EUR študentje,
  • 1 EUR učenci, dijaki in mladina do 18 let

V kolikor se boš odločil za včlanitev, bomo tega zelo veseli.

 

Pristopnico za članstvo v klubu dobite po želji lahko v elektronski obliki. Pišite nam na mail info@koloklub.si

Ob oddaji pristopne izjave za članstvo v klubu, se član strinja s statutom kluba in internimi akti ter pravilniki kluba.

Izpolnjeno, podpisano in skenirano izjavo lahko oddate na info@koloklub.si ali po dogovoru oddate osebno.

 

ČLANSKE UGODNOSTI 2017:

Člani lahko pri partnerjih Kolesarskega kluba Zagorska dolina uveljavljajo popuste in ugodnosti le na podlagi potrjene članske izkaznice.

  • 4ENDURANCE športna prehrana, spletna trgovina www.4ENDURANCE.si prodaja športne prehrane, popust za člane 10% (pišite za kodo; info@koloklub.si)

 

  • PAS – Športna prehrana, Aleksander Pergar s.p, Selo 22, 1410 Zagorje; spletna trgovina www.pas.si, trgovina na tržnici “Pod uro”.

Pri podjetju PAS je na voljo sam vrh ameriških, kanadskih, nemških in angleških proizvajalcev na področju, ki ga imenujemo športna prehrana: Biotest, Nutrex, Sci-MX, Pure Muscle, Products of Advanced Supplementation, Weider in drugi. Omenjeni proizvajalci kotirajo najvišje na področju izdelkov za izgubo maščobnega tkiva, povečanja mišične mase, moči in vzdržljivosti. Na prvem mestu zagotovljajo varnost in efektivnost, njuno najvišje razmerje v prid prve. Sinonim za neprekosljivo kvaliteto pa dokazujejo uvrstitve izdelkov na lestvicah priljubljenosti in prodaje na ameriškem in evropskem tržišču. Vseeno ali ste rekreativec ali profesionalen športnik rezultati, ki jih dajejo izdelki na poti dosega vašega zastavljenega cilja ne bodo izostali in ko jih boste poizkusili prvič, boste posegali po njih znova in znova. Saj veste, le rezultati štejejo.

Člani, ki se izkažejo z veljavno člansko izkaznico, so ob nakupu športne prehrane v trgovini PAS, deležni popusta 40% na redne cene. Določene artikle lahko dobite tudi do -50% ceneje.

  • FIZIOTERAPIJA JURE BORNŠEK s.p., Šmartinska cesta 10, 1000 Ljubljana (Facebook spletna stran)

Člani, ki se izkažejo z veljavno člansko izkaznico, so ob plačilu storitev fizioterapije deležni 20% popusta.

  • KOLESARSKI CENTER Zagorje in Trbovlje, Rok Babič s.p., PE Kolodvorska 6, 1410 Zagorje in PE Ulica 1.junija 4, 1420 Trbovlje (Facebook spletna stran)

Člani, ki se izkažejo z veljavno člansko izkaznico, so ob nakupu kolesarske opreme deležni 20% popusta ter 15% popusta na kolesa.

————————————-

Posodobljen seznam ugodnosti za člane v letu 2017 bomo dopolnjevali sproti, takoj po potrditvi s strani naših partnerjev.