Kolesarski vodnik

Kolesarski vodnik po zasavskem hribovju je namenjen ljubiteljem kolesarjenja v čudovitem hribovitem okolju, ki obkroža tri zasavske doline Zagorje, Trbovlje in Hrastnik! Večina tur je primernih za gorska in treking kolesa, dostopi pod vrhove pa so dostikrat tudi asfaltirani. Skupna dolžina poti je 650km, na tej dolžini pa je 37.000m vzponov. Predlagamo, da poleg GPS sledi uporabljate tudi opise tur in upoštevate priporočila gorskim kolesarjem.
Vodnik za posamezno turo lahko tudi natisnete in vzamete s seboj |primer|. V kolikor pa se vam vodnik na turi zmoči, ga izgubite…, si lahko na turi še vedno pomagate s pametnim telefonom in na spletu preverite opis, prenesete gps sled, pdf opis…

OPOMBA: Kompletni opisi tur so zaenkrat le za območje Kum-a, za ostale destinacije pa bodo opisi končani predvidoma do 31.06.2015. Uporabnike vljudno prosimo za pomoč pri urejanju opisov, zato vas vabimo, da nam sporočate vaša opažanja na poteh, pripombe, komentarje, predloge… Kontakt: frazpet@gmail.com ali 031 385 606. Za pomoč se vnaprej zahvaljujemo!